Zoveel mais, maar dat krijg ik d’r wel in bij de man!

maiskolf13 mais13
Zoals veel mannen eet mijn man soms mopperend groente. Net heerlijke broccoli gegeten, maar zonder de kaassaus (natuurlijk zelf gemaakt) had hij even zielig gekeken. Hij eet liever shoarma. Met ter decoratie wat ijsbergsla en veel saus. Niet teveel van die enge groente. Hij doet het ook om mij te plagen hoor, want hij eet wel een bos penen weg als je het bij de computer zet. Maar, mais dus, ik heb denk ik wel 25 kolven dit jaar, en groot en dik! Heerlijk geroosterd, of even gekookt met wat smeltende boter erop! Of weer dat kaassausje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.