Workshops overig

trots bij tafelWil je weten welke (eetbare) kruiden je kunt gebruiken uit je eigen tuin en omgeving? Informatie over natuurlijke cosmetica? Ik vertel enthousiast over geneeskrachtige kruiden en hoe we verbonden zijn met de natuur om ons heen. In een uur vertel ik over circa acht kruiden die je thuis kunt toepassen. Natuurlijk heb ik verse en/of droge kruiden meegenomen zodat je kunt ruiken, voelen en proeven. Alles wat ik maak is eetbaar (maar niet altijd lekker van smaak 😉 ).

Wil je liever zelf actief aan de slag dan kan dat met een van de workshops natuurlijke cosmetica zoals crème, zalf, lippenbalsem of kruidenolie. Ga je voor de interne mens kies je kruidenthee mengen, verwen je liever je handen zou ik voor de handen massage gaan!

Ik geef de lezingen in Deest, Amersfoort of op een locatie van uw keuze. Regelmatig ga ik naar CNME centra, familiefeesten, of naar mensen thuis. Tijdsduur van een lezing is circa een uur maar kan ook aangepast worden. De kosten bedragen € 40,- excl. reiskosten maar incl. de meegebrachte demonstratie kruiden.wp_20130302_002