Contact Rosea

trots bij tafel

Hai, ik ben Roos Goldak-Pommerel van Rosea Pommeralis! Met mijn man en twee jonge kinderen woon ik sinds 2015 in Deest bij Nijmegen. Ik geniet enorm van natuurlijke cosmetica maken van zelf geteelde kruiden. Heerlijk is het om die opgeslagen zomerse zon uit een potje te kunnen pakken door een verwarmende rozemarijn crème te gebruiken of een rustgevende kamille thee. Ik voel mij verbonden met de natuur en geniet enorm van het met mijn blote handen in de aarde werken.

Ik kan met humor en enthousiasme vertellen tijdens activiteiten en op mijn blog. Graag laat ik jou daar ook in mee delen via een workshop of een product! Alle natuurlijke cosmetica producten kan ik ook aanpassen en maken met de geur van jou keuze!

Mijn emailadres is info@roseapommeralis.nl. Mijn mobiele telefoonnummer is 06-10643695. Mijn bedrijf is natuurlijk ook te vinden op Facebook. Mail me gerust met vragen dan kijk ik wat ik voor je kan doen! Ik heb in Amersfoort en Deest een mogelijke workshop locatie maar kom ook met de auto naar je toe!

wp_20130302_002Mijn achtergrond: Opgegroeid met een grote tuin vroeger thuis was het bijna vanzelfsprekend om in 2003 in Amersfoort een volkstuin te nemen. Omringd door bomen en een hoge heg was van 2004 tot 2015 daar mijn paradijs van circa 75 vierkante meter.  We zijn in 2015 verhuisd naar Deest en nu heb ik zelfs circa 250 meter om een prachtige tuin van te maken!  Na enkele jaren opbouwen is de kruidentuin prachtig, en doordat het thuis is ook te combineren met kinderen.

Ik heb biologische productie wetenschappen gestudeerd aan Wageningen Universiteit met een specialisatie in bos en natuurbeheer. Ik heb daarna verschillende cursussen gevolgd over kruiden en crème maken en ben bijna afgestudeerd aan de kruidenvakopleiding van Ingrid Kropf. Ik ben geen schoonheidsspecialiste, wel een kruidenvrouw, vrolijke fanatieke tuinder en ervaringsdeskundige. Ik probeer alle producten eerst op mijzelf uit en daarna vaak op een testpanel voordat ze in de verkoop gaan. Mijn man is mijn gewillige proefpersoon als ik weer een nieuw crème/ massage olie receptje wil uitproberen. Tijdens lange wandelingen met mijn Groenendaeler herdershond Fenrir kan ik inspiratie opdoen voor een herschikking van een stukje tegenstribbelende tuin of een nieuwe workshop. Op het moment gaat veel tijd naar mijn prachtige dochter die nu net heeft ontdekt hoe je kastjes open moet maken…

5 reacties

5 gedachten over “Contact Rosea

 1. Hallo Roos,
  Geef jij ook workshops op locatie?
  Wij zijn een vrouwenvereniging met 120 leden.
  Wij willen graag een workshop houden op dinsdagavond van 20.00 tot plusminus 22.00 uur op locatie in een zalencentrum te Pannerden.
  Meestal nemen zo’n 60 tot 80 vrouwen deel aan zo’n thema-avond.
  Is het mogelijk dat U zo’n avond voor ons kunt verzorgen en wat zijn de onkosten hiervan?
  Graag hoor ik van jou.
  Met vriendelijke groet,
  Marjon van Lier,
  Veel Zijdig Pannerden.
  Telefoon 0316-371416.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.