Workshop kruiden (massage) olie

kruiden olie op een rijWorkshop kruiden (massage) olie maken

De prijs voor de circa 1,5 uur durende workshop is € 15,- euro per persoon, dat is incl. materiaalkosten en excl. reiskosten.

Ik hou het graag persoonlijk en kleinschalig, dus de groep bestaat uit zes tot twaalf personen per groep. Grotere groepen verdeel ik graag in meerdere sessies. Ik heb vlakbij mijn huis een workshoplocatie maar ik kom ook graag bij je langs!

In de zomer kan ik bossen met verse geurige kruiden plukken in mijn biologische kruidentuin. Deze verse kruiden, aangevuld met gedroogde kruiden zijn heel mooi om te verwerken tot een mooie kruidenolie op basis van biologische zonnebloemolie! Je kan deze olie gebruiken om stijve spieren los te masseren of bijvoorbeeld om je benen mee in te smeren na het scheren. Prachtige kleuren en geuren komen samen in je pot massageolie! Het is een natuurlijk en eetbaar product dus je kunt ook je rozemarijnolie heerlijk over de aardappels uit de oven gieten!

Aan het eind heb je een glazen potje gevuld met olie en je persoonlijke kruidenmix. Thuis ga je de pot nog enkele weken in de vensterbank zetten met een gaasje erop om de zon het verdere werk te laten doen. Wil je niet zo lang wachten dan kan je (tegen een kleine meerprijs) mij vragen om de olie via de warme methode te maken. Je kan de kruidenolie dan een week later gefilterd en netjes afgevuld bij mij afhalen.

3 reacties

3 gedachten over “Workshop kruiden (massage) olie

 1. Beste Rosea,

  ik heb interesse in de workshop de complete grote van de groep weet ik nog niet maar ik kan in ieder geval zeggen dat de groep groter is dan 6 personen ik zou het ook fijn vinden als u de workshop bij mij op locatie zou kunnen doen.

  voor mij komen maandagen,woensdagen en donderdagen het beste uit.

  ik hoop zo snel mogelijk van u te horen.

  Met vriendelijke groet,

  Gijs van Hagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.