Lezing geneeskrachtige kruiden

P1020956_800x600Wil je meer weten over je de gezondheid kan ondersteunen met kruiden? Heb je af en toe last van je spijsvertering of pijnlijke spieren? Ik vertel je in ongeveer een uur de basis toepassing van acht geneeskrachtige kruiden. Ter sprake komen onder andere spijsvertering, het bewegingsapparaat, de luchtwegen, weerstand, en de nachtrust.

Wil je liever zelf actief aan de slag dan kan dat met een van de workshops natuurlijke cosmetica zoals crème, zalf, lippenbalsem of kruidenolie. Ga je voor de interne mens kies je kruidenthee mengen, verwen je liever je handen zou ik voor de handen massage gaan!

Ik geef de lezingen op locatie; onder andere op familiefeesten, bij tuinverenigingen en bij mensen thuis. Tijdsduur van een lezing is circa een uur maar kan ook aangepast worden. De kosten bedragen € 40,- excl. reiskosten maar incl. de meegebrachte demonstratie kruiden.

Op de afbeelding zie je Echinacea purpurea, Rode zonnehoed. De wortel van deze mooie plant versterkt je weerstand! Hopelijk helpt het ook op het gebied van mij boeken voor deze lezing!