Workshop lippenbalsem

Workshop natuurlijke cosmetica: Kruiden lippenbalsem maken

De prijs voor de circa een uur durende workshop is € 15,- per persoon, dat is incl. materiaalkosten en excl. reiskosten.

Ik hou het graag persoonlijk en kleinschalig, dus de groep bestaat uit zes tot twaalf personen per groep. Grotere groepen verdeel ik graag in meerdere sessies. Ik heb in Amersfoort een mogelijke workshoplocatie maar ik kom ook graag bij je langs!

In iets meer dan een uur gaan we een lippenbalsem stick maken op basis van mijn biologische kruidenolie. Daarbij gaat natuurzuivere bijenwas van de imker naast mijn tuin om het stevig te maken. Wil je toch liever natuurlijke crème, (massage)olie of zalf maken? Dat kan ook!

Opbouw: We beginnen met een korte theorie waarbij ik iets vertel over de circa zes meegenomen kruiden. Ik heb droge en/of verse kruiden bij mij en verschillende eerder gemaakte natuurlijke lippenbalsem sticks zodat je weet wat je kan maken. Je gaat al snel zelf aan de slag met kruiden olie kiezen en afwegen. De lippenbalsem wordt afgemaakt met het toevoegen van een lekkere etherische olie naar keuze. Aan het eind heb je een draaibare lippenbalsemstick van circa 7 ml. met daarin de door jou gemaakte natuurlijke lippenbalsem.

muntlipopenlavendellip

 

1 reactie

Een gedachte over “Workshop lippenbalsem

  1. Beste mevrouw/mijnheer

    Indien ik een workshop volg, is het mogelijk om een certificaat te verkrijgen voor het volgen van deze workshop zodat ik de mogelijkheid heb om dit op zelfstandige basis te maken en hierna te verkopen?

    Met vriendelijke groet

    Verbeurgt Aurélie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.