Workshop kruiden crème maken

workshop kruidenjuni2013Natuurlijke cosmetica; Kruiden (dag)crème maken

De prijs voor de circa 1,5 uur durende workshop is € 22,50 euro per persoon, dat is incl. materiaalkosten en excl. reiskosten.

Ik hou het graag persoonlijk en kleinschalig, dus de groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 personen per groep. Grotere groepen verdeel ik graag in meerdere sessies. Ik heb in Amersfoort een mogelijke workshoplocatie maar kom ook graag bij je langs!

Je gaat in deze natuurlijke cosmetica workshop heerlijk zelf aan de slag om een lekkere (dag)crème te maken. Wil je toch liever zalf of lippenbalsem maken? Dat kan ook!

Opbouw workshop: We beginnen met een theorie waarbij ik iets vertel over de circa zes meegebrachte kruiden. Ik heb van die geneeskrachtige kruiden uit mijn tuin oliën gemaakt. Die geneeskrachtige olie combineren we met een bloemenwater en een emulgator. De basiscrème wordt afgemaakt met een lekker geurende etherische olie. Je gaat al snel zelf aan de slag met het afwegen van grondstoffen aan de hand van een duidelijk stappenplan. Circa anderhalf uur later kan je naar huis met een glazen potje van 30 ml. met de door jou gemaakte natuurlijke cosmetica.

kruiden olie op een rij 599207_10200277397770956_2029275249_n

3 reacties

3 gedachten over “Workshop kruiden crème maken

  1. Hallo,

    Ik wil mij graag aanmelden voor een workshop:Natuurlijke cosmetica; zelf kruiden cremes maken. Ik woon in Putten, dus graag op locatie in Amersfoort.
    Ik kan evt. op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

    Graag hoor ik van u, wanneer dit mogelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.