Workshop natuurlijke cosmetica

img_2650-001Workshop natuurlijke cosmetica maken

Zelf natuurlijke cosmetica maken is leuk om te doen en niet heel moeilijk om te leren! Heerlijk zelf een lekkere (dag)crème te maken, lippenbalsem of zalf? Er zijn verschillende mogelijkheden zowel qua inhoud als tijdsduur. Denk ook eens aan een workshop natuurlijke cosmetica maken op een vrijgezellenfeest, teamuitje, verjaardag, familiefeesten en bij andere bijeenkomsten. Wil je liever luisteren en rustig kennis maken kies dan voor een lezing over (eetbare) kruiden.

Natuurlijke cosmetica workshop opbouw: We beginnen met een korte theorie waarbij ik iets vertel over de circa zes meegenomen kruiden. Ik heb droge en/of verse kruiden meegenomen en eerder gemaakte natuurlijke cosmetica zodat je weet wat je gaat maken. Na de kruiden inleiding ga je al snel zelf aan de slag om natuurlijke cosmetica te maken met als basis mijn mooie geneeskrachtige kruidenolie! Aan het eind van de workshop kan je een potje zelfgemaakte natuurlijke cosmetica mee naar huis nemen!

3 reacties

3 gedachten over “Workshop natuurlijke cosmetica

  1. Goedenavond,
    Ken je Projecthuis Madiba al? Sinds 17 januari zijn we officieel geopend. Een maatschappelijk centrum nieuwe stijl (zonder subsidies). We hebben een bio restaurant en geven iedere maand een mooie lezing of workshop kado aan de wijk. We zouden heel graag een workshop natuurlijke cosmetica maken aanbieden aan dames uit de wijk. Wij zouden de workshop willen vergoeden en de dames alleen de ingrediënten laten betalen. We hebben een mooi handvaardigheidlokaal in ons centrum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.