Wegens opleiding (tijdelijk?) gesloten

In coronatijd was er geen ontmoetingsruimte voor workshops. Nu is er weinig financiële ruimte voor natuurlijke cosmetica producten en workshops. We voelen de duurdere boodschappen, energierekening en er woedt een oorlog om de hoek. Ik heb gemerkt hoe kwetsbaar een zzp-er kan zijn. Gelukkig had ik er een baan naast waar ik op kon focussen, om de maand kloppend te krijgen.

Ik moet echter ook aan de langere termijn denken. Ik heb een jong gezin en een fijn huis maar daar heb ik een zekere financiële situatie voor nodig. Wegens een meerjarige opleiding staat Rosea Pommeralis daarom vanaf nu on hold. Ik ga hobbymatig nog regelmatig met mijn handen in de aarde wroeten. Vanaf februari 2023 is dat echter als pauze van mijn werk en Pabo-studie. Helemaal afscheid nemen van het concept Rosea ligt nog gevoelig dus de website blijft (voorlopig) online, maar je kunt geen bestellingen meer doen. Wil je toch heel graag iets en heb je geduld, dan kan je bellen om te overleggen. Misschien dat er over een paar jaar weer ruimte ontstaat om Rosea Pommeralis op te pakken.

Vriendelijke groet,

Roos van Rosea Pommeralis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.