Het is genoeg, jij bent genoeg.

Foto0330

Het was een bewolkte, regenachtige dag en ik was het kruidenboek aan het lezen na het hardlopen met de hond. Ik wilde eigenlijk nog even duizendblad en de signatuurleer doorlezen maar mijn hoofd zat vol. Worden bij jullie ook de tomaten ook maar niet rood? Ik barst van de tomaten in mijn achtertuin maar ze willen nog niet rood worden! Ik ben lerende in het accepteren dus het lukt nog niet altijd om me bij die signalen van mijn lijf neer te leggen. Ik MOET nog naar de tuin onkruid wieden! Ik WIL nog van alles erbij proppen in mijn hoofd! Maar het lukt niet.

Ik zou stil op het bankje in mijn tuin moeten gaan zitten. Even niks en genieten van de rust. In plaats daarvan scharrel ik maar wat in huis en laat de tuin voor wat hij is.
De tuin red zich ook wel zonder mij. Het is genoeg geweest, hoe dan ook. Wat je ook doet, wie je ook bent. Even lief zijn voor jezelf. Met een kop thee op de bank, al dan niet met Ben en Jerry als vrienden voor als het echt even lastig gaat. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.