Wilg laat gesnoeid door nieuwe schutting

P1060474_800x600Ik heb vandaag en gister een van de wilgen in mijn tuin gesnoeid. Het was eigenlijk al te laat maar we kregen een nieuwe schutting en daardoor konden we wat vrijer werken omdat alles beter begaanbaar was.

Ik heb nu veel snoeiafval over, takken, blad en stammetjes. Je kan dat gratis bij mij komen afhalen voor gebruik in je tuin of om aan knaagdieren, vogels of anders dieren te voeren. Leuk voor in een houtwal, voeding of voor de sier. Zet je deze jonge scheuten in de grond krijg je weer een nieuwe wilgenboom! Ik woon in Amersfoort.

P1060472_800x600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.