Nieuwe oogst en ideën

P1060452_450x600P1060454_800x600De nieuwe oogst van 2014 begint te komen! Ik zit op de grond tussen de driekleurig viooltjes, en maar plukken! Longkruid staat naast het kippenhok thuis, daar is mijn tuin veel te zonnig en droog voor. Nu kon ik gisteren multi tasken door al babbelend met de kippen wat jong en gaaf longkruid blad te plukken en wat laatste bloemen te knippen voordat de meeldauw alles overneemt.

Ik snoepte op de tuin van komkommerkruid maar dat wil echt niet gedroogd worden. Ik pluk volgende keer maar wat bloemen voor in ijsblokjes en geef het voor de rest aan de bijen. Ga ik wel binnenkort weer bij de imker langs voor een portie nieuwe bijenwas, voor wat hoort wat.

P1060458_800x600

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.