Webshop, folder, leuke etiketjes, ben ermee bezig hoor!

Van Foto0464 naarFoto0394 en dan kruiden olie op een rij om vervolgens 599207_10200277397770956_2029275249_n met blije mensen te eindigen. Ik hou van mensen blij maken en daarom ga ik het dus makkelijker maken om mijn producten te kopen en gebruiken en zelf te leren maken! Vandaag nog een heerlijke vocht inbrengende crème gemaakt voor een lieve dame, super tof! Heb nog even een beetje geduld met mij want ik doe het kruiden crèmes maken naast mijn reguliere werk, het huishouden, kippen/ kat/ aquarium van twee meter lang/ hond, veel werkende man die woont achter de computer en het broodnodige lekker in de tuin wroeten door. Oke, die kat kost niet veel tijd. Ik ben een buiten mens, moet ik iedere dag binnen zitten dan wordt ik gek. Dit is het “gestolen computeruurtje” omdat manlief is gaan slapen en vlak voordat ik de hond ga uitlaten. Die magische tijd dat er nog zoveel mogelijk is maar niets meer hoeft. Ik hou van deze tijd, heerlijk, daarom ga ik vaak te laat naar bed. Ik ben nog even bezig met een opzetje voor de folder maar de hond geeft me een por met zijn snuit en kijkt me doordringend aan. Hij heeft gelijk, het is genoeg geweest voor vandaag, morgen biedt weer nieuwe kansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.