Waar is de winter?

Foto0535 eind feb

Ik ben weer heerlijk naar de tuin geweest, rommelen, verpoten, voelen. Munt begint al uit te lopen en er zijn knoppen aan mijn rozen! Rabarber komt boven en ik heb paddenstoelen! Maar, eh, het voelt een beetje raar. Ik kon bijna zonder jas tuinieren en het is half januari! De thuis gehaalde rozemarijn mag weer bijna terug als het zo doorgaat. Raar hoor, ik ben de winter kwijt.  Een paar jaar geleden in februari was de tuin zoals die bovenstaande foto, nog zo bloot, zo klein en in zichzelf gekeerd! Als ik nu kijk is het bijna op sommige stukken nog najaar!

2 gedachten over “Waar is de winter?

 1. Hoi Roos, we zijn erg onder de indruk van je website en je activiteiten.
  Onze complimenten.
  Zo te horen gaat het goed met je.
  Een groet uit Noorwegen waar we nu zitten
  Succes en wie weet tot ziens!
  Groet jan en Erica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.