Shampoo avonturen en eigen etiket!

Rozemarijnz300Na mijn crème, zalf en lippenbalsem avonturen keek ik eens naar mijn shampoo. Wat blijkt? Je kan allemaal leuke dingen met kruiden in veel haarproducten! Ik vertelde al in dat kruiden onmisbaar zijn in deze wereld in een eerdere blog: roseapommeralis.nl/?p=899. Ik begin ermee om mijn shampoo te onderzoeken op ingrediënten. Om precies te zijn, de shampoo van mijn lief, want die van mij was op. Zijn shampoo ontvet stevig dus deed ik braaf ook nog automatisch crèmespoeling in mijn haar om mijn flinke bos haar weer doorkambaar te maken. Suf eigenlijk want nu heb ik twee flessen nodig. Nu kom ik erachter dat de ingrediënten voor shampoo niet veel verschillen van de douchgel. Geen wonder dat 2 in 1 bestaat! Volgende keer meer over de uitgeprobeerde recepten.

Ik vond het oude etiket mooi, maar nu heb ik een eigen, met dank aan mijn geliefde Joep die nog handiger is met de computer!

RoseaPommeralis2-0-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.