Moordplannen voor de bessenstruik

Foto0570P1020962

Bijna zover, spannend hoor. Ik heb moordplannen, voor wat bessenstruiken. Laat ik dat woordelijk bijstellen want wie weet hebben ze met ze zonnebloem overlegd en ik kon net vandaag voor het eerst weer hardlopen zonder rugpijn. Dus correctie, ik ga wat bessenstruiken laten verhuizen, herplaatsen, naar een ander thuis brengen waar ze meer gewaardeerd worden. Kruipend zenegroen kan ik misschien ook nog iemand blij meer maken. Bloeit schattig blauw/paars en is een goede bodembedekker. Het bessenplekje zal worden ingepikt door mooie lieve heemst met haar zachte bladeren, alleen daarom verdient ze al een plekje maar doet ook nog eens wat voor de luchtwegen. Tja, hadden de bessenstuiken mij maar ook wat van de oogst moeten geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.