Meehelpen met wieden en oogsten

juni 052_359x600Deze rijke tijd zorgt ervoor dat ik soms wel wat hulp op de tuin kan gebruiken. Vindt je het leuk om te wieden of bloemen te oogsten? In ruil mag je de rijpe aardbeien opeten van dat moment!

Ik voel me heel fijn op de tuin en wil dat gevoel graag met jullie delen. Dit weekend heb ik weer een fijne kruidenwandeling gegeven met veel plezier. We wandelden vanuit mijn workshop zaaltje naar de tuin en weer terug terwijl ik onderweg vertelde over allerlei kruiden en bomen. Aangekomen op de tuin gingen we ook even op het bankje zitten. Even die sfeer van ontspannen in het hier en nu zijn op je in laten werken.

Dat kan je ook ervaren door mee te helpen op de tuin! Wie weet heb je wel een bepaald kruidenstekje nodig en kan ik je daar aan helpen. Kom het eens ervaren om kamille bloemen te plukken, lavendel te knippen, jonge salie blaadjes te oogsten en meer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.