Biologische plantjes te koop

juni 023_800x479Ik heb regelmatig stekjes van mijn biologisch geteelde kruiden beschikbaar. Het is bijna allemaal opgekweekt vanuit biologisch zaaigoed van De Bolster zaden. Vanaf drie euro heb ik nu onder andere plantjes van driekleurig viooltje, goudsbloem, pepermunt, citroenmelisse, kamille en kaasjeskruid. Wil je niet afhankelijk zijn van een bespoten Intratuin plantje kan je hier bij mij wat kopen en op de biologische kruidentuin de bijen zien vliegen! Het biologische tuinencomplex waar ik mijn kruidentuin heb bestaat al meer dan 25 jaar op deze manier!

Ik sta ook met wat plantjes, crème, zalf, deodorant, lippenbalsem en andere kruidenproducten op de Smaak van de streekmarkt op 28 juni op De koppel (Eemkade) in Amersfoort.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.