Kruiden geurzakjes van biologisch katoen

tuinieren 039_359x600062_144x240Heerlijk, die geuren! Op de bank met de tv zacht aan zit ik weer zakjes in elkaar te naaien voor de nieuwe lavendel en rozen geurzakjes. Na twee uur capituleer ik. Genade. Vier stuks af en nog zeker 30 te gaan! Ik heb dit jaar enkele meters biologisch katoen gekocht bij Natuurstoffen. Heel fijn en dun katoen, waardoor de geur goed vrij kan komen van de kruiden! Ik ga naar mijn moeder overmorgen en die heeft een antieke naaimachine waardoor het veel sneller en netter gaat, professioneler.

Mijn liefste moeder wordt door haar beide dochters aan het werk gezet. Ze helpt mijn zus met schorten verstellen voor de lunchroom en mooie seizoenstukjes voor op de tafel. Nu gaat ze mij ook nog helpen met de zakjes naaien. Ze was al een van mijn proefpersonen om nieuwe crème en zalf op uit te proberen. Ze is mijn beste verkoopster, lokaal verkooppunt in Heemstede!

Weekje later zijn de kruidengeurzakjes af! Wat fijn!  Hihi, twee dochters met een eigen onderneming heeft ook gevolgen voor de ouders. Ik logeer namelijk tijdens mijn kruidenvakopleiding vaak bij mijn vader zodat ik niet zover hoef te rijden na een lange lesdag. Fijn dat het zo kan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.