Kruidenolie maken met op de achtergrond drie slapende mannen

Foto0631Foto0649

Mijn mannen zijn stapelbaar! Ik was gisteren kruidenolie aan het maken van mijn gedroogde kruiden verjaardagscadeau en toen deden ze het weer! Mijn geliefde Joep was op de bank gaan liggen slapen met als voetenbankje in de hoek de hond. Nadat ik de rode tijger voor de tweede keer uit de keuken had verbannen sloop hij richting de bank en krulde hij zich op de benen van mijn geliefde erbij. Kon ik rustig verder met kruidenolie en zalf maken in de keuken.

2 gedachten over “Kruidenolie maken met op de achtergrond drie slapende mannen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.