Ja hoor, meest allergisch voor hond, kat en kruiden.

pepermunt P1020956
Heb ik de man van mijn leven gevonden om oud mee te worden, net getrouwd en alles, blijkt hij allergisch voor bijna alles wat ik leuk vind! Flink allergisch van honden, extreem veel van katten, grassen en kruiden! Huisstofmijt natuurlijk ook flink en ook van veel parfum. Mijn heerlijk zelfgemaakte crème kan hij juist goed hebben, zijn favoriet is munt met citroen. Zelf bekende hij net dat het gaat om de pollen, dus de bloeiende kruiden. Muntblad en wortel van echinacea kan ik dus gewoon toepassen.
Mijn nieuwe hobby is nu wel stofzuigen, dweilen en stoffen want dat moet nu dagelijks van de huisarts vanwege de hond en kat die we hebben. Kruiden drogen in huis is uit den boze dus moet ik iets nieuws voor gaan verzinnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.