Hongerig slurp ik het op

Foto0329

Kennis wel te verstaan. Ik las altijd graag dikke kruidenboeken maar mijn lesboek voor de kruidenvakopleiding is met bijna 1000 bladzijden wel echt een kanjer. Mocht ik kruiden plots niet meer interessant vinden dan kan ik het altijd nog gebruiken om iemand de hersens mee in te slaan, mocht dat ooit nodig zijn. Gewichtheffen kan je er ook mee. Het kruidenboek van Ingrid Kropf behandelt bekende kruiden zoals goudsbloem, maar ook mij onbekende kruiden met prachtige namen zoals guichelheil, duivekervel of veldhondstong. Het behandelt zelfs smaakvolle avocado, banaan, ui en veel struiken en bomen. Ik kijk nu al anders naar mijn omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.