Zon in de tuin!

calendula13 zonnebloemjuli13
Wat was het vandaag weer zonnig, en wat zag ik dat enkele dagen geleden goed terug in de tuin!

Foto0333 calendulajuli13
Alles bloeit en groeit en vliegt de lucht uit! Zonnebloemen zijn zo twee meter en ik kan me verstoppen tussen de mais. Daarover straks meer.
Voor nu even wat zonnekracht toe gewenst!
Ik ben nu heerlijke olie aan het maken van verse rozemarijn, calendula en munt. Ik heb voor manlief en mijn moeder weer nieuwe crème gemaakt. Ik denk erover na om op bestelling heerlijk crème te maken voor de mensen die het niet zelf kunnen/willen maken. Interesse? Stuur me een mailtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.