Nieuwe recepten uitproberen, leuk of meuk!

015

Een nieuw lippenbalsem recept uitgeprobeerd. Lekker met kokosolie en bijenwas en dergelijke. Het resultaat is echter te hard en ik kan er niet genoeg van mijn eigen kruiden in kwijt, dus meuk! Ook fijn om weer even te weten dat je goed bezig bent met een fijn product wat niet perse anders hoeft.

Je moet het echt op je lippen duwen, overtuigen om contact te maken en dan gaat het al snel brokkelen. Hehe, wat ik nu al maak is dus veel beter!

040Misschien is dit crème recept wel voor herhaling vatbaar. Gevonden in een natuurcosmetica boek wat ik al jaren in mijn kast had staan. We gaan elkaar morgen na een nachtje slapen nog eens diep in de ogen aankijken, voelen, smeren. Het bevat naast mijn vertrouwde cacaoboter ook glycerine en dat geeft een fijn smeergevoel. Hij is wel wat vetter maar daar kan ik nog wel overheen kijken soms. Als het maar lekker voelt en smeert…

P1050355

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.