Mijn chocolade hoofd heeft baat bij goudsbloem

P1030983Foto0609

Ochtend, net wakker, en ik heb een chocoladehoofd. Dit is een regelmatig terugkerend verschijnsel de ochtend nadat ik teveel chocolade en suikers heb gegeten. Mijn hoofd voelt zwaar en ik wil mijn koppie opfrissen in de mooie regenton van mijn moeder. Mijn huid en buik gaan protesteren en ik heb meer behoefte aan koffie en snoep. Maar gisteravond voelde het zo goed om vlak voor het slapen gaan een flink gat te slaan in een bak chocoladeijs van twee heel getalenteerde mannen! Ja het is vet en te zoet en voldoet precies aan mijn behoefte, denk ik dan. Schuldbewust als een junkie die net zijn shot heeft gehad kijk ik de volgende ochtend om me heen. Er gloort hoop, ik zie mijn potje goudsbloem helende crème staan! Het huidprotest wordt daarmee wat sneller verholpen. Voor de onrust in mijn buik pak ik kamille en munt thee en neem ik me heilig voor om even wat suiker loze dagen in te stellen. Ik ben er klaar voor om met een flinke lik goudsbloem crème op mijn koppie de hond te gaan uitlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.