Lekker stoeien met kruidencrème foto’s en kerst

P1040742-1-0

Ha! Met kerst is mijn cadeautje aan mijn familie in ieder geval een lekkere kruidencrème, makkelijk in te koppen natuurlijk. Er zijn een paar mensen, die hebben extra mazzel. Ik heb met mijn moeder namelijk ook een paar potjes veenbessen marmelade gemaakt, de cranberries komen van vrienden uit Noorwegen. Best nog een klusje om dat blauw doek netjes om die potjes te krijgen. Tijdens het uitknippen van de lapjes blauw doek keken we een Engels kostuumdrama op de televisie en hadden we een discussie over de schrijfwijze van marmelade. Volgens mijn moeder moest het met een a. Het kan soms verkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.