Kruidenvrouw heeft man met kruiden allergie

komkommerkruid P1020962

Mijn man heeft het de laatste maanden zo benauwd sinds het stoppen met roken. Een van de gevolgen van het trouwen met een kruidendame is dat je proefpersoon bent bij al je kwaaltjes en voor al mijn nieuwe smeersels. Ik heb hem dus heemst en hysop thee gegeven en denk er vaak aan hoe ik hem kan helpen al snoepend van het mooie komkommerkruid. Mopperend en sputterend zoals mannen dat kunnen doen drinkt hij braaf mijn brouwsels.

Helaas blijkt nu uit de allergietest dat hij ook allergisch is voor kruiden en grassen! Flauw hoor! Hij heeft nu reguliere medicatie en ik wil dat niet beïnvloeden. Nu smeer ik wel zijn armen in met crème maar hoeft manlief geen kruidenthee meer te drinken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.