Dromen worden werkelijkheid! Denken, durven, doen!

Jaaaa! Ik ben nu .nl. Sorry aan manlief Joep want ik was er al een poos mee bezig maar het gebeurde maar net niet en is natuurlijk nog steeds net niet precies zoals ik het wil. Maar het gaat GOED komen want wij hebben vertrouwen! Nu moeten jullie je straks suf gaan kopen op mijn prachtige webshop waar ik dagelijks producten aan zal toevoegen! Maar nu nog niet helemaal af. kruidentuin

3 gedachten over “Dromen worden werkelijkheid! Denken, durven, doen!

 1. Hai Fleur!
  Ik denk dat ik op deze vraag kortweg ja kan antwoorden maar ik leg het liever even uit. Wat bio kan doe ik biologisch. Afhankelijk van het product is 70 tot 100% van de grondstoffen biologisch geteeld. Ik heb natuurlijk de biologische volkstuin waar ik mijn kruiden teel. De basis van de kruidenolie is biologische zonnebloemolie. Hiermee zit je op de grootste hoeveelheid zowel qua volume als gewicht, van wat er in de meeste potjes zit. Bij een crème heb je echter ook een emulgator nodig zoals wolvet of lame crème korrel en rozenwater, dat koop ik bij de groothandel. Dat is niet biologisch, wel zuiver en plantaardig. De bijenwas haal ik bij de imker naast mijn bio tuin.
  Ik gebruik geen synthetische of chemische conserveermiddelen, alleen een paar druppels etherische citroenolie bijvoorbeeld.

  Ik hoop je hiermee voldoende informatie te hebben gegeven, zo niet laat het mij maar weten.

  Groetjes Rosea

 2. Ha Rosea,
  Dank voor je vlotte reactie! Goed om te weten, wie weet kom ik wel even kijken bij die kerstmarkt volgende week woensdag. Mits het niet van dat gruwelijk naargeestige weer is als vandaag. Brrrrrrrr!

  En misschien kan je daarover nog een keer berichten op je site, des te groter de kans dat er meer mensen een kijkje willen nemen…

  Fijn weekend, ciao, Fleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.