Door regen en donder, naar de tuin in schothorst!

P1040754P1040749

Er is een mooi verhaal over een groep ondeugende heksen die stiekem wijn gaan drinken in een wijnkelder in Keulen. De dames smeren zich van onder tot boven (en de plekjes daartussen) in het een wel heel speciale kruidenzalf waardoor ze kunnen vliegen. Er hoort een mooi versje bij wat ze dan zingen, over heggen over struiken, naar Keulen in de wijnkelder, en weer terug! Gaat allemaal goed totdat een nieuwsgierige dochter van een van de dames benieuwd is wat moeder ‘s nachts toch uitspookt en een keertje mee gaat. Nee, ik heb niet het recept van die spannende kruidenzalf. Ik voelde me wel even verwant met die vliegende heksen toen ik perse door een stevige onweersbui even naar de tuin moest. Ik wapperde bijna van mijn fiets maar wilde toch even de nieuwe workshop datum op het prikbord zetten zodat mijn mede tuinierders ook ervan kunnen genieten. Ik vind onweer prachtig, maar geniet bij voorkeur vanuit de locatie van een huis met grote ramen. Vrijdagavond 31 januari geef ik weer een workshop kruidencrème maken!

Een gedachte over “Door regen en donder, naar de tuin in schothorst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.