Anti roos is ook echt anti roos

markt 090_800x479Nog wat vermoeid van het leuke weekend stapt ik onder de douche vanochtend en waste mijn haar voor de verandering weer met mijn eigen anti-roos shampoo. Ik neem meestal mijn eigen shampoo voor droog haar. Ietwat dromerig als ik nog was kwam het natuurlijk ook in mijn ogen. Verdorie dat prikt! De anti roos kruidenshampoo geurt heerlijk door de rozemarijn maar werkt een stuk sterker als de shampoo voor droog haar, dus na afloop was het nogal stug.

Ergens uit een la heb ik een jaren oude Direct hair repair opgevist en gelukkig was het nog goed. Soms is het handig van die conserveringsmiddelen. Ik zou mijn jaar oude shampoo waarschijnlijk eerst achterna moeten zitten en doodslaan voordat ik het kon gebruiken. Gelukkig is het meestal op voordat het gaat beschimmelen, maar soms moet ik een vergeten potje weg gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.