Zelfgemaakt markt Utrecht was fijn, op naar Kerstmarkt in Amersfoort!

Bloeiende Salvia officinalis

Van bovenstaande rijkdom heb ik van de zomer heerlijk mogen oogsten en dat heb ik tot kruidenolie kunnen verwerken die gisteren in Utrecht op de Zelfgemaakt markt te koop was. Ik heb nog een flesje over en die kan je woensdagmiddag in Amersfoort komen kopen op de kerstmarkt van Natuurboerderij De Brinkhorst in Amersfoort Vathorst. Het was een fijne dag zaterdag en ik heb ook erg zin in aankomende woensdagmiddag! Heerlijk om met passie te mogen vertellen over mijn tuin en mijn producten! Een van de voordelen van een markt is dat je veel verschillende mensen ontmoet en dus ook veel kan vertellen, telkens net iets anders. Leuke verhalen gehoord en inspiratie opgedaan!

Een gedachte over “Zelfgemaakt markt Utrecht was fijn, op naar Kerstmarkt in Amersfoort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.