Woest wroeten, wriemelen en waggelend naar huis

Salie, tijm, en bietjes Rozemarijn
Zo strak moet ze weer worden, mijn tuin. Maar alles groeit en bloeit en sjeest de grond uit. Dus ik schoffel en wroet en wriemel me wat af tussen die “onkruiden”. Na een paar uur op mijn hurken zitten en pulken en trekken aan voornamelijk gras ben ik toch wat stijfjes. Ik verstoor wormen, torretjes en rupsen en duizendpoten rennen op hun tig pootjes voor mijn verwoestende krachten weg! Nou ja, naar het aangrenzende bedje waar ze nog vrij spel hebben. In deze tijd is het nog een beetje dweilen met de kraan open gevoel. Ik kan nog van aardig wat kruiden heerlijke olie maken. Andere bedjes kan ik al een beetje winterklaar maken. Vandaag nog een lekkere handcrème voor manlief en voor mezelf een winterse dagcrème gemaakt met wat cacaoboter voor wat extra vettigheid. In de zomer wil ik dat echt niet maar nu het kouder gaat worden helpt dat vet wel om de uitdroging tegen te gaan. Recepten kan je van mij krijgen, en zoals je weet wil ik tegen een kleine vergoeding het ook gewoon voor je maken!
vooraanzicht juni bP1020140

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.