Gratis deo testers uitdelen, maar eerst kruidenopleidingsweekend!

Foto0139Ik mag er weer aan geloven, kruiden opleidingsweekend! Leuk weer om iedereen te zien en plantjes te ruilen! Ik heb niet stil gezeten het afgelopen les blok. Lippenbalsem is verder uitgewerkt, bezig met shampoo en de deodorant spray krijgt echt vorm! Volgende week ga ik gratis salie deo testers uitdelen!

Manlief heeft het thuis dus rijk alleen met de dieren, ook allemaal mannen, en het is straks mannen feestweekend. Hoezo groente, welkom veel vet en vlees! Ik zit in de les braaf mijn nootjes en salade te knabbelen, manlief eet bergen spareribs, hond krijgt een keertje kattenblikvoer en de kat een Sheba. Maar dat is om de pijn te verzachten van je afwezigheid liefste, zegt Joep met een grijns.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.