Streekmarkt succes en mooie kruiden geoogst

septeb 082_800x479 Ik heb een heel fijne Smaak van de streek markt gedraaid met lieve mensen en mooie producten. Mijn geliefde kwam vroeg in de ochtend nog warme chocomel brengen en croissantjes, hoe goed kan je het hebben! Ik stond als chocolade liefhebber tussen twee chocolade kramen! Ach ja, je moet je collega’s ook een beetje helpen om van hun waar af te komen…

Na een drukke marktdag wil ik graag een dagje even tot rust komen in de tuin. Daar voelde ik mij ook heel welkom want ik heb dit, zie foto, allemaal nog kunnen oogsten en meer!

Oke, ik heb natuurlijk ook onkruid geoogst; verstopt straatgras tussen de goudsbloemen en een hardnekkig stukje kweek rondom de framboos/composthoop. En ook bij mij gaat nog wel eens iets mis. De afgelopen dagen waren de goden mij echter goed gezind en daarvoor ben ik erg dankbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.