Smaak van de streekmarkt 28 juni Amersfoort

mooieserievierkantIk ben al druk met producten maken voor de Smaak van de streek markt hier in Amersfoort bij het Eemplein op 28 juni. Zoals ook op de Zelfgemaakt markt in Utrecht een paar weken geleden verkoop ik hier kruidencrème, zalf, lippenbalsem, geurzakjes en verse en gedroogde kruiden die ik zelf heb gemaakt en geteeld. Ik wil nu in Amersfoort ook de shampoo, douchegel en de salie deodorant spray meenemen. Ik geef natuurlijk ook informatie over mogelijke workshops en andere activiteiten.

Mijn R&D afdeling gaat zich daarna ontfermen over haarolie, en mijn schoonmoeder heeft een verzoek ingediend voor nagelriemolie. Mocht je nog een product weten wat ik kan gaan onderzoeken dan hoor ik dat graag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.