Nieuwe producten en ideën ontwikkelen

markt 090_800x479Ik ben altijd bezig met iets niets nieuws uit te pluizen. Ooit is het bijna 6 jaar geleden begonnen met crème maken en daarna zijn er veel mooie dingen bij gekomen. Voorbeelden zijn shampoo, salie deodorant, lippenbalsem stick en de kruidenwandeling. Het waren allemaal producten die ik zelf vaak gebruik en waarvan ik mij afvroeg of het ook anders, met kruiden, gemaakt kon worden. Ik ben nu bezig met nagelriemolie (vraag van mijn schoonmoeder) en haarolie (vraag van de buurvrouw). Mocht je een idee hebben voor een mooi product wat je regelmatig gebruikt dan hoor ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.