Lekkere geurige kruidenolie maken!

P1050031Voor mijn verjaardag heb ik gedroogde kruiden van mijn geliefde gekregen zodat ik lekker kan uitproberen zonder mijn beetje lavendeloogst kwijt te zijn aan mijn experimenten. De Franse lavendel schijnt ook beter van kwaliteit te zijn dan de Nederlandse omdat we te hier weinig zonuren hebben. Mijn twee dappere rozenstruikjes hadden dit jaar nog niet veel zin dus kreeg ik van mijn man ook een kilo rozenblaadjes! Wauw!!

Heerlijke geuren vullen mijn keuken. Manlief is al lang gaan slapen maar ik ben een avondmens dus ben nog druk bezig. Een slaperige stem op de achtergrond doet me even herinneren dat ik me stil moet houden. Oeps, maar het is zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.