Kruidenvrouwe of metselaar?

dsc_0032_800x450Ik maak graag natuurlijke cosmetica maar ben op dit moment meer tijd kwijt aan metselen! Nou technisch gezien, voegen. Het metselen van twee van de drie verhoogde bakken is klaar. In de herfstvakantie gaan we de derde uitdaging aan!

Het is zo mooi aan het worden maar ook nog een beetje kaal, een beetje bloot. Je kan niet in een jaartje tien jaar volkstuin vervangen. Ik had al veel respect voor bouwvakkers maar sindsdien ik uren achtereen metselspecie heb gevoegd en mijn rug daar bijna aan heb verloren zijn het mijn helden!

Morgen weer verder voegen. Nu een lief woord voor mijn zere rug en een brok pure chocolade.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.