Klaar voor de winter

BloemenmengselHet was een mooi jaar. Ik heb nog wat thee, zalf en lippenbalsem over na de laatste markt. Het past keurig in de paar daarvoor bestemde kratten. Even paar maanden relatieve rust op de tuin, of ik wil of niet want alleen het gras blijft eindeloos doorgroeien!

Ik ga af en toe de tuin gedag zeggen en focus mij even wat meer op mijn andere activiteiten. Ik heb er erg van genoten en veel van geleerd. Nieuwe plannetjes komen en gaan en als een mevrouw met begerige ogen vraagt wat ik met de “overgebleven” producten doe, glimlach ik en zeg: natuurlijk zelf op gebruiken! Gelukkig is een deel ook goed houdbaar in 2015. Crème maak ik alleen nog vers op bestelling om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Het is goed zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.