Joep de frambozen redder!

Foto0446 Foto0451
Manlief houdt van frambozen, maar “zijn” struik ging woekeren en stond in de weg. Ik vind de gele framboos zelf wat flauw en houd meer van de stevige braam of lekkere sterke donkere framboos. We liggen elkaar niet zo, die struik en ik. Ik had er meer last van dan voordelen aangezien er ook bijna geen vruchten aan kwamen. Woest heb ik een half jaar geleden de struik uitgespit na er weer in te zijn blijven hangen met mijn jas. Om manlief te pleasen heb ik een stukje ervan naast de composthoop gezet. Et voilà! De brave struik geeft dankbaar en bedeesd vruchtjes.
Verder heb ik vandaag twee pompoenen gespot en na de heftige regen komt de courgetteplant weer terug! Deze pompoenplant geeft allerlei verschillende pompoenen zoals je kunt zien. Ik ben erg benieuwd naar nummer drie die er nu aan zit te komen.
Foto0437 Foto0436

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.