Hier trek ik een groene lijn. Met een struik i.p.v. een kruid.

Ik wilDSC_0882_338x600 graag de wereld op een leuke manier vergroenen, dit keer door middel van een heg. Dapper staan de plantjes met hun voeten in de potgrond, maar er wacht een stevige klei net buiten hun kleine wereldje!

Straks komt er nog een afgeronde hobbit stijl deur in waar kinderen zo doorheen kunnen maar volwassenen iets moeten bukken. Hij wordt aan alle zijden begroeid door de heg. Die deur moet ik eerst nog even maken, maar als ik iets geleerd heb is dat je meer kunt dan je denkt!

Een gedachte over “Hier trek ik een groene lijn. Met een struik i.p.v. een kruid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.